Onze fysiotherapeuten

Behandeling nodig?

Wij helpen u graag bij uw herstel.

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? 

Ons team bestaat uit vier fysiotherapeuten die voor u klaar staan. 

Edwin Bromlewe

Edwin Bromlewe

Naast fysiotherapie was de academie voor lichamelijke opvoeding een mogelijke keuze om na de middelbare school in verder te gaan. Uiteindelijk werd fysiotherapie de keuze. Na de opleiding Fysiotherapie in 1985, kwam ik tot de ontdekking dat ik eigenlijk te weinig handvatten en kennis had om verder te komen in dit vak en ben ik de opleiding  Manuele Therapie, methode Eindhoven, gaan volgen. Deze opleiding heeft een verdieping en verbreding in het inzicht in het behandelen van klachten van de wervelkolom en extremiteiten gegeven.

Tot op heden werk ik als vrij gevestigde fysiotherapeut en heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Naast Manuele Therapie methode Eindhoven pas ik Dry Needling toe, medische fitness, schoudertherapie volgens Stenvers, kinesiotaping, hartrevalidatie, stabiliteit training en algemene revalidatie. Na de opleiding tot reconditioneringstherapeut is het onder begeleiding  revalideren na een operatieve ingreep, beperking of blessure een van de leuke onderdelen binnen mijn werk.

Ik ben verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam, fysiotherapie  en de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan en begeleid stagiaires van deze opleidingen tot beginnend beroepsbeoefenaar.

BIG nummer: 89033295404

Carla Hopman

In  1983 ben ik gestart met  de opleiding Fysiotherapie “ Jan van Essen” in Amsterdam en in 1988 heb ik mijn diploma Fysiotherapie gehaald. Een pittige studie, maar in een gezellige en bruisende stad als Amsterdam, zeker geen straf! Na een aantal jaar als waarnemend fysiotherapeut te hebben gewerkt, heb ik mij gevestigd in een particuliere praktijk in den Helder.

Al werkend in de praktijk heb ik mij ontwikkeld in mijn handelen en in de omgang met mensen. Tevens heb ik ervaren dat de opleiding fysiotherapie “slechts” de basis is van de kennis die je nodig hebt om als fysiotherapeut aan het werk te kunnen. Om me verder te ontwikkelen ben ik de opleiding Osteopathie gaan doen. Na vijf jaar studie heb ik, naast mijn werk als fysiotherapeut in den Helder, een praktijk voor Osteopathie geopend in Anna Paulowna. Beide beroepen zijn “ beroepen in beweging”  en vergden veel tijd en energie naast het voeren van de praktijk. Na een aantal jaar heb ik de keuze gemaakt om alleen met fysiotherapie verder te gaan, uiteraard wel met de kennis en kunde die ik als Osteopaat verworven had.

Door middel van cursussen heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van problemen van de bekkenbodem en (zwangerschap gerelateerde-) bekkenpijn. Door deelname aan een werkgroep van bekkenfysiotherapeuten heb ik kennis gemaakt met een groep zeer gedreven collega’s waardoor goede intercollegiale contacten ontstaan zijn.

Voor het actievere deel rondom de zwangerschap heb ik de cursus Zwangerfitt ® en Pilatus peripartum gedaan. Dit niet direct met het idee om zwangerschapseducatie te gaan geven, maar wat niet is, kan nog komen…

BIG nummer: 39033931404

IMG_3310

Nienke van der Zee

Mijn naam is Nienke van der Zee. Na een succesvolle eindstage gelopen te hebben bij Edwin Bromlewe, ben ik aan de slag gegaan als algemeen Fysiotherapeut bij fysiotherapie en trainingscentrum De Linie. Ik heb mijn opleiding voldaan bij THIM van der laan hogeschool voor fysiotherapie in Nieuwegein.

Als algemeen fysiotherapeute heb ik kennis van het hele menselijk lichaam. U kunt daarom bij mij terecht voor al uw klachten. Voor een vervolg studie in de vorm van een master ben ik mij nog aan het oriënteren. Ons vak gebied is heel divers en ik vind veel dingen interessant.

Fit blijven en een gezonde leefstijl hebben is voor mij erg belangrijk. Na een werkdag ben ik vaak te vinden bij ons in het trainingscentrum. Verder ben ik een vrolijk, sociaal persoon die van gezelligheid houd.

 

Lisa Scheer

Mijn naam is Lisa Scheer. Ik ben 23 jaar oud, kom uit Den Helder en ik ben 1,5 jaar terug afgestudeerd als Algemeen Fysiotherapeut. 

U kunt bij mij terecht met uw klachten, van een nieuwe heup tot hoofdpijn-klachten en van pijn in uw rug tot artrose-klachten. We kijken dan samen naar een passende behandeling. Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor Dry Needling. 

Als ik niet aan het werk ben ga ik graag kitesurfen, wandelen, motorrijden of racefietsen. Kortom, stilzitten staat niet in mijn woordenboek. 

Niek Bron

Mijn naam is Niek Bron en ik werk vanaf mei 2021 bij ‘De Linie’. Tijdens mijn studie, stages en door mijn ervaring als sporter ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de actieve revalidatie na operatie of blessure, met name in de onderste helft van het lichaam.

Krijgt u dus een knieprothese, bent u door uw enkel gegaan of heeft u een achillespeesprobleem? Dan zou ik u graag willen begeleiden in dit traject! Ik zal als therapeut proberen om u een beeld te geven van wat er in uw lichaam is gebeurd en/of gaat gebeuren. Wat we samen kunnen doen om u bij uw klacht te helpen. En wat er nodig is om zelf te doen om het proces zo goed mogelijk te doorlopen. 

Sinds begin 2019 maak ik echografische scans van klachten ter aanvulling op het fysiotherapeutisch onderzoek van mijzelf of van collega’s. Ik richt mij hierbij vooral op enkel-, knie-, heup- en peesklachten. Voor de toekomst wil ik mij nog meer gaan richten op de schouder, verdere orthopedische revalidatie, mijzelf specialiseren in het behandelen van peesklachten en wil ik starten met de master muskuloskeletale revalidatie.

Daarnaast begeleiden wij gedurende het jaar meerdere stagiaires.