Wilt u een afspraak maken met één van onze fysiotherapeuten? U kunt zich, maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 21.00 uur en in het weekend tussen 9.30 en 12.00 uur, aan de balie of telefonisch aanmelden voor een behandeling. Dit kan met een verwijzing van de huisarts of specialist of zonder verwijzing. In het laatste geval maakt u gebruik van Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). Ook kunt u berichten achter laten per e-mail via info@fysioentrainingdelinie.nl en dan zullen wij contact met u opnemen.

Wij hebben geen wachtlijst en streven er naar dat u binnen 48 uur een afspraak heeft voor een behandeling.
Ons telefoonnummer: 0223 – 683136

Intake
De intake bestaat uit het invoeren van uw algemene gegevens waaronder uw burgerservice nummer. Hiervoor dient u een geldig legitimatie bewijs mee te nemen (id. kaart /paspoort /rijbewijs /vreemdelingendocument) en uw geldig verzekering pasje. En een anamnese ter inventarisatie van de klachten en een lichamelijk onderzoek. Aan de hand van de onderzoekgegevens wordt een diagnose gesteld en, in overleg met u, een behandelplan opgesteld.

Behandeling nodig?

Wij helpen u graag bij uw herstel.

kirsten kooijman
kirsten kooijman
07:22 02 Jan 20
Deskundig personeel, je word snel geholpen. goede begeleiding bij sport blessures.
Patrick Berrens
Patrick Berrens
19:40 30 Dec 19
Prettige fysiotherapie praktijk, kan snel terecht en deskundige mensen. Sport er nu ook alweer een paar maanden en heb het goed naar mijn zin. Altijd hulp en tijd voor je als je een vraag hebt.Lees meer
Wim ter Velde
Wim ter Velde
19:28 30 Dec 19
Deskundig, flexibel, veelzijdig.
Ashley Lynn
Ashley Lynn
11:03 30 Dec 19
Kan altijd snel terecht en word goed geholpen.
R. Lang
R. Lang
12:59 07 Nov 19
Ongelofelijk botte eigenaar, slechte service en geen balie medewerker. Niet de moeite waard!
Next Reviews

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Wilt u een afspraak maken bij één van onze fysiotherapeuten? Dan kunt u zelf bellen naar 0223-683136. Of laat ons u terugbellen voor een afspraak. Vul uw naam en telefoonnummer in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.