Wilt u een afspraak maken met één van onze fysiotherapeuten? U kunt zich, maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 21.00 uur en in het weekend tussen 9.30 en 12.00 uur, aan de balie of telefonisch aanmelden voor een behandeling. Dit kan met een verwijzing van de huisarts of specialist of zonder verwijzing. In het laatste geval maakt u gebruik van Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). Ook kunt u berichten achter laten per e-mail via info@fysioentrainingdelinie.nl en dan zullen wij contact met u opnemen.

Wij hebben geen wachtlijst en streven er naar dat u binnen 48 uur een afspraak heeft voor een behandeling.
Ons telefoonnummer: 0223 – 683136

Intake
De intake bestaat uit het invoeren van uw algemene gegevens waaronder uw burgerservice nummer. Hiervoor dient u een geldig legitimatie bewijs mee te nemen (id. kaart /paspoort /rijbewijs /vreemdelingendocument) en uw geldig verzekering pasje. En een anamnese ter inventarisatie van de klachten en een lichamelijk onderzoek. Aan de hand van de onderzoekgegevens wordt een diagnose gesteld en, in overleg met u, een behandelplan opgesteld.

Behandeling nodig?

Wij helpen u graag bij uw herstel.

kirsten kooijman
kirsten kooijman
07:22 02 Jan 20
De lessen worden gegeven door zeer deskundig personeel!
Patrick Berrens
Patrick Berrens
19:40 30 Dec 19
Prettige fysiotherapie praktijk, kan snel terecht en deskundige mensen. Sport er nu ook alweer een paar maanden en heb het goed naar mijn zin. Altijd hulp en tijd voor je als je een vraag hebt.Lees meer
Wim ter Velde
Wim ter Velde
19:28 30 Dec 19
Deskundig, flexibel, veelzijdig.
Ashley Lynn
Ashley Lynn
11:03 30 Dec 19
Kan altijd snel terecht en word goed geholpen.
R. Lang
R. Lang
12:59 07 Nov 19
Ik ben twee en half uur gereden om tweedehandse spin-fietsen op te halen. Eerst wacht ik 15 min bij de balie zonder een medewerker te bekennen. Ik druk een paar keer de bel, zonder effect. Dan ga ik op zoek naar ze maar niemand is te bekennen. Staan ze buiten achter het gebouw reclame op te hangen. De eigenaar (ex militair?) gedraagt zich compleet asociaal en laat me zonder krimpen de volle mep betalen voor de zo blijkt compleet verroeste negen jaar oude spinfietsen. Hij heeft nog 10 fietsen staan maar weigert om een vreemd piepend exemplaar om te ruilen met een stille. Je kunt hier geen enkel greintje empathie verwachten. Wel een meedogenloze ex militair met bord voor zijn kop.Lees meer
Next Reviews

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Wilt u een afspraak maken bij één van onze fysiotherapeuten? Dan kunt u zelf bellen naar 0223-683136. Of laat ons u terugbellen voor een afspraak. Vul uw naam en telefoonnummer in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.