Fysiotherapie bij De Linie

 

Fysiotherapie De Linie in Den Helder is een vooruitstrevende praktijk met een breed pakket aan fysiotherapeutische specialisaties. We beschikken over verschillende fysiotherapie-ruimtes die zijn voorzien van moderne apparatuur. Naast reguliere fysiotherapie behoren o.a. manuele therapie, dry needling, kinesio taping, Redcord (neurac methode) en stabiliteitstraining tot de behandelmogelijkheden. Deze specialisaties geven de mogelijkheden om op een, voor u, specifieke manier de juiste oplossing te bieden voor uw aandoening.

Fysiotherapie in Den Helder (Noord Holland)

Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar.

Carla Hopman
(BIG nummer: 39033931404)
Edwin Bromlewe
(BIG nummer: 89033295404)
Pablo Caceres Salgado
(BIG nummer: 19920454204)

Onze specialisaties

Maak een afspraak

U kunt zich maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 21.00 uur (en in het weekend tussen 9.30 en 12.00 uur), aan de balie of telefonisch aanmelden voor een behandeling. Dit kan met een verwijzing van de huisarts of specialist of zonder verwijzing. In het laatste geval maakt u gebruik van Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). Ook kunt u berichten achter laten per e-mail via info@fysioentrainingdelinie.nl. Wij hebben geen wachtlijst en streven er naar dat u binnen 48 uur een afspraak heeft voor een behandeling.

Ons telefoonnummer: 0223 – 623742

Intake
De intake bestaat uit het invoeren van uw algemene gegevens waaronder uw burgerservice nummer. Hiervoor dient u een geldig legitimatie bewijs mee te nemen (id. kaart /paspoort /rijbewijs /vreemdelingendocument) en uw geldig verzekering pasje. En een anamnese ter inventarisatie van de klachten en een lichamelijk onderzoek. Aan de hand van de onderzoekgegevens wordt een diagnose gesteld en, in overleg met u, een behandelplan opgesteld.

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Wilt u een afspraak maken bij één van onze fysiotherapeuten? Dan kunt u zelf bellen naar 0223-623742. Of laat ons u terugbellen voor een afspraak. Vul uw naam en telefoonnummer in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie heeft een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wij werken volgens de richtlijnen van het KNGF, zijn BIG geregistreerd en voldoen aan de kwaliteitseisen van het Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Tevens zijn wij aangesloten bij de beroepsverenigingen KNGF en NVMT.

Menu fysiotherapie