Openingstijden gehele trainingscentrum
Maandag 08.30 - 21.00
Dinsdag 08.30 - 21.00
Woensdag 08.30 - 21.00
Donderdag 08.30 - 21.00
Vrijdag 08.30 - 21.00
Zaterdag 09.30 - 13.00
Zondag 09.30 - 13.00


Sinds 14 juli 2016 is het gehele Trainingscentrum op werkdagen vanaf 8.30 uur geopend. U kunt dan ook in de grote zaal terecht en niet alleen in de kleine zaal. 


Vanwege de feestdagen zijn wij op de volgende dagen gesloten:
zondag 16 april (Pasen)
maandag 17 april (Pasen)
donderdag 27 april ( Koningsdag)
donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag)
zondag 4 juni (Pinksteren)
maandag 5 juni (Pinksteren)
 

Inschrijven nieuwsbrief

Aangesloten zorgverzekeraars

Over De Linie

De Linie, Fysiotherapie en Trainingscentrum in een!

Sinds 1 januari 2016 draagt ons bedrijf, gelegen aan de Sportlaan 32 in Den Helder, de naam “Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie”.
Het voormalige “Sportgezondheidscentrum” en “Fysiotherapeutisch Centrum” zijn samengesmolten en hebben hun krachten gebundeld.
Door deze bundeling is het nog beter mogelijk onze visie m.b.t. gezond bewegen, verantwoord sporten en professionele begeleiding bij uw lichamelijk herstel tot uiting te brengen.
 
Fysiotherapie

De naamswijziging is samen gegaan met een verandering in samenstelling van de directie. De bedrijfsvoering is in handen van de fysiotherapeuten Edwin Bromlewe en Carla Hopman.
Het fysiotherapieteam is per 1 januari versterkt door Pablo Caceres Salgado. Pablo is net afgestudeerd als fysiotherapeut en gaat met veel plezier aan de slag met de nieuwste kennis.
Naast reguliere fysiotherapie behoren meerdere specialisaties, zoals manuele therapie, dry needling, kinesio taping, Redcord en stabiliteitstraining tot de behandelmogelijkheden.

De komende tijd zal het pand van Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie enkele veranderingen ondergaan. Zo is er een verbouwing ophanden waarbij o.a. nieuwe fysiotherapieruimtes, een functionele trainingsruimte en een professioneel runninglab  voor het uitvoeren van hardloopanalyses gerealiseerd zullen gaan worden.

Training

Samen met een team van enthousiaste en professionele medewerkers zijn Edwin en Carla vol nieuwe energie begonnen aan veranderingen en vernieuwingen in en aan  “De Linie”.
In het trainingscentrum ontbreekt het niet aan variëteit van mogelijkheden om uw lichaam te trainen.
Fitness van kids tot senioren, in groepen of individueel en verscheidene lesvormen ( o.a. van Les Mills) om de conditie, de kracht of juist de rust en ontspanning te bevorderen behoren tot de mogelijkheden.